کد مطلب: 16154 | زمان انتشار: ۱۵:۵۰:۰۳ - چهارشنبه ۲ بهم ۱۳۹۸ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 372 | |

طرز تهیه سوپ خامه ای

سوپ خامه ای

در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه سوپ خامه ای خوشمزه را برای شما دوستان شرح دهیم. این سوپ با خامه و شیر تهیه می شود.

مواد لازم برای ۶ نفر:

  • آب مرغ:۱پارچ
  • شیر کم‌چرب: ۱ پارچ
  • جو پوست‌کنده: ۲ پیمانه
  • هویج: یک عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • خامه‌ی کم‌چرب: ۲۰۰ گرم
  • فلفل سفید: به‌مقدار دلخواه
  • نمک به مقدار دلخواه
  • جعفری ساتوری‌شده: به‌مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه:

سوپ سفید اناوع مختلفی دارد که یکی از رسپی های محبوب آن طرز تهیه ی این سوپ با خامه و شیر است. در ادامه طرز سوپ خامه ای را مشاهده خواهید کرد.

  • جو و آب مرغ را روی شعله بگذارید تا به آرامی پخته و کمی نرم شود.
  • هویج‌ها را پوست بگیرید و با رنده‌ی درشت رنده کنید. داخل آبکش بریزید و خوب بشویید که هویج به سوپ رنگ ندهد.
  • هویج‌ها را به مایه اضافه کنید.
  • خامه و شیر را با نمک و فلفل‌سفید مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید.
  • قارچ‌های را ورقه‌ورقه کنید و به مایه اضافه کنید.
  • اجازه دهید سوپ شما برای یک ساعت بجوشد و کاملاً غلیظ شود و لعاب بیندازد.
كلمات كليدي: , ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر