در ادامه دو دستور خوشمزه ی تهیه قارچ سوخاری در منزل را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه شوید.
مواد لازم:
قارچ ۱۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
آرد سوخاری ۱۵۰ گرم
روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
ماست به میزان کافی
نمک به میزان مافی
طرز تهیه :
برای شروع ابتدا قارچ های خود را شسته و پوست آن ها را بگیرید.
شیوه ی اول:
برای این کار تمامی قارچ ها را بدون هیچ گونه ماده ای در آرد سفید بغلتانید. سپس تخم مرغ و ادویه و نمک را خوب هم بزنید و قارچ های آغشته به آرد را داخل آن ها بیندازید. پس از ان قارچ ها را در آرد سوخاری خود فرو ببرید.
شیوه ی دوم:
شیر و مقداری ماست و تخم مرغ را به خوبی هم بزنید و مقداری آرد سوخاری را به مخلوط اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس قارچ ها را که کاملاً خشک شده اند به مخلوط آغشته کنید و اجازه دهید چند دقیقه در مخلوط بمانند تا کاملاً به مواد آغشته شوند. سپس در آرد سوخاری بغلتانید. روغن را در قابلمه گودی ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا کاملاً داغ شود. برای اینکه قارچ ها به خوبی سوخاری شوند باید روغن کاملاً داغ باشد. برای اینکه بدانید روغن کی آماده است تکه کوچکی نان را در روغن بیاندازید، زمانی که نان در روغن فرونرفت و شروع به سرخ شدن کرد یعنی روغن شما آماده است. قارچ ها را داخل روغن داغ بیاندازید و اجازه دهید سرخ شوند. زمانی که رنگ آنها طلایی شد، آنها را روی دستمال و یا ظرفی قرار دهید تا روغن اضافی آن برود.
قارچ ها را در ظرفی که میخواهید سرو کنید قرار دهید برای اینکه ظاهر زیباتری پیدا کنید می توانید روی آنها ها کمی سبزی تازه بریزید و با سس دلخواه میل کنید و نوش جان!