کد مطلب: 16192 | زمان انتشار: ۱۵:۰۸:۲۴ - دوشنبه ۵ اسف ۱۳۹۸ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 474 | |

طرز تهیه سوپ مرغ و برنج و جعفری

در ادامه ی این مطلب طرز تهیه سوپ مرغ و برنج را مشاهده خواهید کرد. این سوپ علاوه بر طعم دلنشینش برای درمان سرماخوردکی و افزایش ایمنی بدن مفید است. با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم:

برنج یک دوم لیوان
مرغ ۱۰۰گرم
آب ۸لیوان
کره یک قاشق غذاخوری
جعفری ریز شده یک سوم لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای شروع مرغ ها را در یک قابلمه به همراه مقداری زردچوبه ریخته و با آب بگذارید تا پخته شود. پس از پختن مرغ ها به مدت ۲ ساعت، (ابتدا با شعله زیاد تا جوش آمدن آب و سپس با شعله کم) آن ها را از آب بیرون می آوریم و می گذاریم وکمی خنک شود. پس از آن مرغ ها را ریش ریش می کنیم. به آب مرغ، برنج پخته شده و کره را اضافه می کنیم و مرغ ریش شده را با آب مرغ مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم. در مرحله بعدی جعفری را اضافه می کنیم.
نمک و فلفل را اضافه کرده می گذاریم سوپ به مدت ۲ ساعت با حرارت ملایم درست شود. بعد از حدود ۵ دقیقه سوپ شما آماده است. نوش جان

كلمات كليدي: ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر