در ادامه ی این مطلب طرز تهیه ماهی شکم پر به سبک گیلانی را مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماهی آزاد یا قزآلای بزرگ یک عدد
پیاز یک عدد
سیر دو حبه
رب انار دو قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر (گشنیز، جعفری، شنبلیه) سه قاشق غذاخوری
مغز گردو نصف فنجان
نمک، فلفل و ادویه ماهی به مقدار لازم
طرز تهیه
برای شروع داخل شکم ماهی را خالی کنید و سر و باله ی دم آن را بزنید. سپس آن را کنار بگذارید تا آب آن کاملا خارج شود. اگر میخواهید ماهی را مجلسیتر سرو کنید، بهتر است آن را به صورت کامل طبخ کنید و تنها شکم آن را خالی نمایید و بشویید.