کد مطلب: 16322 |
زمان انتشار:
۱۴:۵۲:۵۲ - شنبه ۱۱ مرد ۱۳۹۹ |
|
دفعات مشاهده :
2,293 |
|
در ادامه ی این مطلب طرز تهیه مربای سیب سبز و دارچین را مشاهده خواهید کرد. این مربا به علت طعم خوشمزه ی ترکیب دارچین و سیب سبز بسیار پر طرفدار است.
مواد لازم:
سیب سبز |
۱ کیلو |
آب لیموترش |
نصف یک لیموی بزرگ |
شکر |
۱ کیلو |
آب |
۲ پیمانه |
چوب دارچین |
۱ عدد |
طرز تهیه:
برای طرز تهیه مربا سیب ترش ابتدا سیب ها را پوست بگیرید. مقداری آب را در ظرفی بریزید و نصف آب لیموترش را به آن اضافه کنید. سیب ها را به شکل مکعب های کوچک برش بدهید و بلافاصله، داخل آب و لیمو بیاندازید تا رنگ آن ها سیاه نشود.
شکر را در قابلمه ای بریزید و آب را به آن اضافه کنید. سپس بر روی حرارت قرار بدهید تا به جوش آید. تکه های سیب را به همراه نیمی دیگر از آب لیمو، به آب و شکر در حال جوش اضافه کرده و به مدت ده دقیقه اجازه بدهید روی حرارت متوسط، سیب ها داخل آب و شکر بجوشند.
حرارت را کم کنید و چوب دارچین را به مربا اضافه کنید. نیم ساعت دیگر به آن زمان بدهید تا مربا روی حرارت جا بیفتد.