کد مطلب: 16319 | زمان انتشار: ۱۶:۳۷:۴۶ - دوشنبه ۶ مرد ۱۳۹۹ | بدون نظر | دفعات مشاهده : 2,080 | |

طرز تهیه گاناش خوشمزه شکلات

گاناش نوعی روکش کیک و شیرینی از خانواده خامه ها و شکلات ها است. گاناش معمولا به علت بافت خوشمزه و خاصش محبوب خیلی از افراد است. در ادامه ی این مطلب طرز تهیه گاناش شکلاتی را مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم برای تهیه گاناش

  • خامه ۲۰۰ گرم
  • شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم
  • کره ۲۰ گرم
  • وانیل یک پنس

مراحل تهیه گاناش شکلاتی

برای شروع ابتدا شکلات هامونو به تکه های تقریبا کوچک خرد می کنیم. بهترین شکلات شکلاتیه که درصدش بالا باشه و کیفیت مرغوبی داشته باشد. میزان شیرینی شکلات اگر ذائقه شما به درصد بالای شکلات می بره و به شکل تلخ شکلات هاتونو مصرف می کنید پس نیازی به پودر قند یا عسل ندارید و می تونید به همون شکل که گاناش آماده میشه استفاده کنید. اما اگر شیرین تر دوست دارید کمی پودر الک شده قند یا کمی عسل به موادتون اضافه کنید.

برای شروع، یک تابه یا شیر جوش نچسب رو انتخاب میکنیم. خامه و کره و وانیل رو داخلش می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دیم.

حرارت باعث میشه تا خامه کم کم شل بشه و کره هم حالت مذاب بگیره. شروع به همزدن می کنیم و وقتی خوب با هم مخلوط شدن، اجازه میدیم تا مواد به جوش بیاد و از کناره های ظرف حباب هایی ظاهر بشن. حالا شکلات رو اضافه میکنیم.

حرارت رو خاموش میکنیم و خیلی سریع با لیسک شروع به همزدن می کنیم.

شکلات با حرارت خامه شروع به ذوب شدن میکنه. سعی کنیم تا با حرکت لیسک و همزدن عمقی و سریع همه شکلات رو به خوبی مخلوط کنیم تا مطمئن بشیم هیچ تکه ای باقی نمونده. به همزدن اونقدر ادامه میدیم تا یک کرم روان و یکدست بدست بیاد.

گاناش ما تقریباً آماده است و ما می تونیم بعد از خنک شدنش در کاور کردن یا پوشش دهی خیلی از کیک ها یا دسر هامون ازش استفاده کنیم. ولی فقط به صورت کرم. برای منسجم شدن و فرم دادن بهش باید اون رو اول برای یک ساعت داخل یخچال قرار بدیم.

برای فرم دهی بهش باید اون رو با همزن برقی بزنیم. پس برای ۵ تا ۸ دقیقه، گاناش رو با دور تند همزن اونقدر میزنیم تا کم کم رد پره ها روش بیفته و فرم بگیره.

حالا با توجه به ایده ای که تو ذهنمون داریم، با استفاده از پالت یا قیف و ماسوره کیک یا دسرمون رو کاور یا تزیین می کنیم.

فقط به یاد داشته باشید حرارت همون طور که خامه رو از حالت خودش خارج میکنه، در مورد گاناش هم صدق می کنه. با این مقادیر ما حدوداً ۴۰۰ گرم گاناش خواهیم داشت.

كلمات كليدي: , , ,



ارسال نظر



لوگو اسپانسر