کد مطلب: 15900 | زمان انتشار: ۱۲:۳۷:۳۹ - سه شنبه ۲۲ مرد ۱۳۹۸ | ۲ نظر | دفعات مشاهده : 612 | |

طرز تهیه چلوگوشت مجلسی زعفرانی

طرز تهیه چلوگوشت مجلسی زعفرانی

چلوگوشت یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ی ایرانی است که در مطلب امروز قصد داریم تا دستور پخت اصیل و مجلسی خوراک چلوگوشت را برای شما دوستان شرح دهیم. در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم:

  • سیر ۲ عدد
  • برگ بو ۴ عدد
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • زعفران ۶ قاشق غذاخوری
  • گوشت گردن گوسفندی ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

طرز تهیه چلوگوشت مجلسی:

  • ابتدا پیاز ها پوست کرده و نگینی خورد می کنیم و داخل قابلمه ای که می خواهیم چلوگوشتمان را در ان طبخ کنیم پیاز ها را کمی با روغن تفت می دهیم.
  • زرد چوبه را به پیاز ها افزوده و کمی تفت می دهیم تا رنگ زردچوبه به پیاز ها بگیرد. گوشت را با قلمو کاملا آغشته به زعفران می کنیم. زعفران باید دم کرده و کاملا قرمز رنگ باشد.
  •  سپس مقداری فلفل سیاه نیز روی گوشت می پاشیم و در آخر گوشت طعم دار شده را داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا با پیاز گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.(حتما حرارت را کم می کنیم تا پیاز ها سوخته نشوند)
  • رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ آن زیباتر شود و کاملا سرخ شود و آن وقت ۸ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید،وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود.
  • سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و به همراه چوب دارچین و برگ بو به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود. توجه داشته باشید چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود.
  • زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.نوش جان

كلمات كليدي: , , ,




۲ ديدگاه مطلب براي " طرز تهیه چلوگوشت مجلسی زعفرانی " ارسال شده است.

  1. رسول گفت:

    وای با یکم لیموی تازه عالیییییی شد ممنون

ارسال نظر



لوگو اسپانسر