کد مطلب: 6832 |
زمان انتشار:
۹:۴۳:۱۶ - یکشنبه ۶ مهر ۱۳۹۳ |
|
دفعات مشاهده :
800 |
|
بهتر است پیش از سرو به مدت ۴ ساعت آن را سرد کنید و و دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید
• زمان تهیه: ۴۰ دقیقه
• زمان باقی ماندن در چاشنی: ۴ ساعت
• زمان پخت: ۳ دقیقه
• فرایند سرد شدن: یک ساعت و نیم
مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز
• ۱۳۵۰ گرم لوبیا سبز تازه
• سه پیمانه آب
• سه پیمانه سرکه سیب
• یک قاشق غذاخوری نمک ترشی
• ۳ قاشق غذاخوری شوید تازه
• نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
• ۶ حبه سیر رنده شده
طرز تهیه
۱٫ لوبیاها را بشویید و آبکش کنید. سر و ته و نخ اضافه آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه قرار دهید و رویشان آب جوشیده بریزید تا همه سطح آنها را بپوشاند. دوباره به مدت ۳ دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
۲٫ لوبیاها را داخل کاسه بزرگ بریزید.
۳٫ در یک قابلمه بزرگ، سه پیمانه آب، سرکه، نمک ترشی ، شوید، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس در دمای اتاق خنک کنید. بهتر است پیش از سرو به مدت ۴ ساعت آن را سرد کنید و دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید